Lesena embalaža je nepogrešljiva pri proizvodnem procesu, transportu in skladiščenju. Les kot material ima odlično razmerje med težo in čvrstostjo. hkrati pa gre lesu v prid tudi odlična absorcija vibracij. 
Proizvajamo nepovratno leseno embalažo ( embalažni zaboji, palete...), ki je izdelana čvrsto in se lahko uporabi tudi večkrat, imamo pa vedno na zalogi tudi nove in rabljene euro palete, prav tako imamo na zalogi več različnih dimenzij rabljenih palet po ugodnih cenah. Embalažne lesene zaboje izdelujemo v glavnem po naročilu strank, ki nam podajo notranje mere zaboja. Embalaža izdelana iz lesa ima veliko prednost pred ostalo embalažo saj je les higroskopičen in naravno uravnava vlažnost. Pri skladiščenju v nepokritih skladiščih ali skladiščih kjer je prisotna večja vlažnost ni bojazni, da bi se embalaža deformirala ali celo postala neuporabna. Lesena embalaža tudi hitro oddaja vlago zato pri izpostavljenosti dežju ni težav, kot se pojavljajo pri kartonskih, kovinskih in plastičnih paletah. Embalaža ščiti izdelke pred poškodbam in končno tudi pred krajo. Lesena embalažo izdelujemo iz lesa smreke, jelke, bora, vezanih plošč, osb, lsb in ivernih plošč, kombinira pa se tudi s kartonom in plastiko.Teža lesene embalaže se prilagaja zahtevam in željam kupcev. Lesena embalaža prenese večje obremenitve kot prešana in kartonska embalaža.
Novost v naši proizvodnji je embalažni zaboj, ki ima leseno paleto in kartonasti sestavljiv zaboj, ki je primeren za tovorke z manjšo težo.
Odkupujemo tudi rabljeno embalažo , euro palete lesene zaboje in brezplačno odvažamo zlomljeno, katero v naši proizvodnji predelamo in uporabimo kot energent.
Proizvajamo lesene palete za izvoz stringer-2way in 4Way, blok palete 4way, prav tako izdelujemo paletne okvirje iz katerih se sestavi zaboj.
Novo in tudi rabljeno leseno embalažo tudi termično obdelujemo v lastni sušilnici. Vedno imamo les  na zalogi toplotno obdelan les iz katerega lahko hitro izdelamo zaboje in drugo leseno embalažo( palete, podeste, pokrove itd.)Proizvajamo tudi sestavljive okvirje za euro palete, ki jim dodamo pokrov. Pri takem načinu lahko sestavite zaboj poljubne višine, hkrati pa vam zasede malo prostora v skladišču. Konstantno prodajamo nove in rabljene euro palete, nove nepovratne palete, rabljene lesene palete, nove lesene zaboje, ter drugo toplotno obdelano embalažo.
Termično obdelano embalažo označujemo z vročim žigom, ki je trajen in lepo viden. Prodaja lesene embalaže se  nam vsako leto povečuje, kar  dokazuje, da je naše posebno prizadevanje glede kvalitete, rokov in nasploh zadovoljstvu naših strank pravilna. Embalažne zaboje, palete
in ostalo termično obdelano leseno embalažo imamo shranjeno v pokritih skladiščih, tako, da našim strankam lahko dostavimo čimbolj kvalitetno embalažo. V našem podjetju se trudimo ponuditi najnižnje cene določenih artiklov in  kvalitetno storitev.
Zaradi kvalitetne izdelave in točnosti dobav smo tudi dobavitelji uglednim domačim in tujim podjetjem.

LESTERA d.o.o.

Sv. Vid 38
2367 Vuzenica

M:
+386 041 662 082
T: +386 02 87 90 100
F: +386 02 88 74 009
E: info@lestera.si

Kontaktirajte nas >
Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se